Maak kennis met het team van Studentflex.

team

 • Kasper Klop

  Kasper Klop

  Na stages bij multinationals als Henkel en Heineken besluit hij samen met Maurits ter Poorten het roer over te nemen van het uitzendbureau Studentflex. Het uitzendbureau hebben zij uit laten groeien tot een gevestigde naam binnen de uitzendbranche. Studentflex is het eerste lifestyle uitzendbureau van Nederland! Door middel van het organiseren van sportieve en leerzame activiteiten raken zij betrokken in het leven van de studenten. Deze persoonlijke touche heeft hij doorgetrokken in de bedrijfsvoering van High Potential Academy.

 • Maurits ter Poorten

  Maurits ter Poorten

  Na zijn Master Financial Economics besluit hij zich buiten de bewandelde paden te begeven. In plaats van dat hij adviezen van mensen om zich heen opvolgt besluit hij niet bij een grote bank te gaan werken maar kiest hij voor het ondernemerschap binnen de uitzendbranche, en wordt hij partner bij Studentflex. Na een jaar valt hem, samen met zijn compagnon Kasper, op dat er weinig begeleiding is voor jong talent daarom richten zij in 2010 samen de High Potential Academy op!

 • Katy den Tex

  Katy den Tex

  Katy heeft gewerkt bij diverse werkgevers waaronder IKEA, Van Beuningen & Partners en Unique. In al haar functies heeft zij zich altijd bezig gehouden met de ontwikkelingen van persoonlijk talent. Nadat ze bij een aantal bedrijven heeft gewerkt besluit ze terug te gaan naar waar haar hart ligt: een kleine, ambitieuze en persoonlijke organisatie. Binnen de Studentflex en High Potential Academy richt zij zich op de ontwikkeling van jong talent. Door coachings-gesprekken biedt zij de flexkrachten de mogelijkheid om zich gericht te oriënteren op de arbeidsmarkt.

 • Jasper Fritzsche

  Jasper Fritzsche

  Jasper Fritzsche heeft tijdens zijn middelbare schoolperiode hard gewerkt om professioneel tennisser te worden. Helaas lukte dit niet, waardoor Jasper Business and Management is gaan studeren. Na zijn afstuderen in 2014 koos Jasper bewust om werkervaring op te doen deze periode na te denken over zijn carrièrestart. Zo is hij bij de High Potential Academy en Studentflex terecht gekomen. Hij heeft zichzelf beter leren kennen en ontdekt dat hij commercieel & analytisch ijzersterk is. De combinatie van snel schakelen, sterk analytisch vermogen en uitmuntende sociale vaardigheden, maken hem een goede aanvulling op ons team. Jasper houdt zich als Senior Accountmanager bezig met account management en business development.

 • Quirine de Planque

  Quirine de Planque

  Quirine heeft in februari 2017 haar master Corporate Communication afgerond en is de Community Manager van Studentflex/High Potential Academy. Quirine heeft haar studententijd in Utrecht doorgebracht en het studeren altijd gecombineerd met een fanatieke hockeycarrière. Binnen Studentflex zal Quirine zich focussen op de Community. Door middel van het organiseren van diverse trainingen en andere activiteiten voor onze flexkrachten biedt zij onze studenten de mogelijkheid om zich op verschillende manieren te ontwikkelen.

 • Dorothée Di-Fraia

  Dorothée Di-Fraia

  Dorothée Di-Fraïa heeft na het afronden van haar studie Internationaal Publiekrecht stage gelopen bij verschillende organisaties. Na haar laatste stage werkte zij een jaar bij een sieradenbedrijf in Thailand, in het buitenland werken was iets wat altijd erg hoog op haar lijstje stond. In deze periode ontdekte zij dat zij energie haalt uit ondernemen en commercieel werken. Daarnaast is zij erg nieuwsgierig naar wat mensen drijft en motiveert in wat zij in het dagelijks leven doen en waarom zij bepaalde keuzes maken. In haar werk als Hub Manager Amsterdam bij Studentflex komen deze twee zaken samen. Met de flexers in Amsterdam verdiept zij zich in de loopbaan van studenten en probeert zij een mooie match te maken tussen student en de klant.

 • Eelco Straathof

  Eelco Straathof

  Eelco is begonnen aan de Bachelor International Business Law aan de Universiteit Leiden. Hierna heeft hij een master Financieel Recht aan het Hazelhoff Centre for Financial Law afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij zich onder meer bezig gehouden met het organiseren van evenementen en goede doelen. Vanwege zijn passie voor ondernemen heeft hij in 2017 besloten om niet het juridische pad te bewandelen, maar te kiezen voor zijn huidige rol als Hub Manager Rotterdam bij Studentflex.

 • Lucas Florian

  Lucas Florian

  Lucas Florian is in november 2015 tijdens zijn studie Commerciële Economie begonnen als ambassadeur voor Studentflex/High Potential Academy. Na enkele maanden deze rol te hebben vervuld maakte Lucas de stap naar Hub Manager Utrecht. Lucas houdt zich bezig met de verschillende accounts in Utrecht. Omdat Lucas nog met één been in het studentenleven staat, kan hij als geen ander de link leggen tussen talent en werkgever.

 • Annelotte Borghgraef

  Annelotte Borghgraef

  Annelotte heeft haar studententijd doorgebracht in Rotterdam waar zij communicatie studeerde. Na het behalen van dit papiertje koos ze ervoor om het winterseizoen door te brengen in Oostenrijk waar zij kon doen waar haar passie ligt: skiën en lesgeven. Eenmaal terug in Nederland kwam Annelotte terecht bij Studentflex en stortte zij zich in een werkstudentschap bij Uber. Na een leerzame tijd bij Uber wacht haar de volgende mooie uitdaging, vanaf december is Annelotte namelijk deel van het interne team van Studentflex en vervult zij daar de rol als Junior Accountmanager in HUB Amsterdam.

 • Mendy Grootenhuis

  Mendy Grootenhuis

  Mendy is na haar studie Management Economie en Recht gestart als consultant. Zij hield zich bezig met huisvestingsvraagstukken bij maatschappelijke partijen. Na ook gewerkt te hebben als Vastgoedmanager en Senior Adviseur én in het buitenland gewoond te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Energie krijgt Mendy van het (samen)werken met jonge talenten en wil graag een klankbord zijn voor haar collega´s. Mendy zal met haar kennis en ervaring haar bijdrage leveren aan de verdere professionalisering en optimalisering van de Back Office.

 • Pieter van Dusseldorp

  Pieter van Dusseldorp

  Pieter is momenteel bezig met zijn Master Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn studie zal Pieter ons vergezellen op kantoor en zich samen met Mendy ontfermen over de optimalisering en professionalisering van de Back Office.

 • Reinier Snethlage

  Reinier Snethlage

  Sinds maart 2017 is Reinier verantwoordelijk voor de Marketing bij Studentflex/High Potential Academy. Reinier geeft het gehele jaar door zijn frisse blik op actuele thema´s, zit om de tafel met interessante mensen en organiseert elk kwartaal Frisse Blik Talk om onze Community te inspireren door verhalen van uiteenlopende sprekers.

 • Kayleigh Jansen

  Kayleigh Jansen

  Kayleigh Jansen is de nieuwste Flexer in onze HUB Amsterdam. Wij hebben Kayleigh leren kennen doordat zij voor ons als flexkracht is gaan werken bij Vandebron. Een mooie reis en vrijwilligerswerk op een basisschool in Guatamala volgde. Bij terugkomst is Kayleigh ons team komen versterken. Naast haar rol als Flexer is zij momenteel bezig met haar Master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

 • Stiven Geugies

  Stiven Geugies

  Stiven is onze Flexer in HUB Amsterdam. Naast zijn flexer-rol is Stiven bezig met zijn Master Internationaal en Europees belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

 • Denise Bergwerff

  Denise Bergwerff

  Denise is onze nieuwste Flexer in HUB Rotterdam. Momenteel is zij bezig met haar Master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

 • Mando Kort

  Mando Kort

  Mando is een van onze Flexers in HUB Utrecht. Momenteel zit hij in zijn bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit van Utrecht met de focus op Sustainable Business and Innovation. Het werken met een divers scala aan studenten is iets waarvan hij gemotiveerd en geïnspireerd raakt. Naast het werken bij Studentflex is hij op vele verschillende fronten bezig met het organiseren van activiteiten om samen met zijn mede-studenten en collega´s het meeste uit deze leerzame tijd te halen.

 • Sigi Evers

  Sigi Evers

  Sigi Evers is onze andere Flexer in HUB Utrecht. Sigi begeeft zich op dit moment in zowel een bachelor Kunst en Economie als een bachelor Sociologie.