Maak kennis met het team van Studentflex.

team

 • Kasper Klop

  Kasper Klop

  Na stages bij multinationals als Henkel en Heineken besluit hij samen met Maurits ter Poorten het roer over te nemen van het uitzendbureau Studentflex. Het uitzendbureau hebben zij uit laten groeien tot een gevestigde naam binnen de uitzendbranche. Studentflex is het eerste lifestyle uitzendbureau van Nederland! Door middel van het organiseren van sportieve en leerzame activiteiten raken zij betrokken in het leven van de studenten. Deze persoonlijke touche heeft hij doorgetrokken in de bedrijfsvoering van High Potential Academy.

 • Maurits ter Poorten

  Maurits ter Poorten

  Na zijn Master Financial Economics besluit hij zich buiten de bewandelde paden te begeven. In plaats van dat hij adviezen van mensen om zich heen opvolgt besluit hij niet bij een grote bank te gaan werken maar kiest hij voor het ondernemerschap binnen de uitzendbranche, en wordt hij partner bij Studentflex. Na een jaar valt hem, samen met zijn compagnon Kasper, op dat er weinig begeleiding is voor jong talent daarom richten zij in 2010 samen de High Potential Academy op!

 • Katy den Tex

  Katy den Tex

  Katy heeft gewerkt bij diverse werkgevers waaronder IKEA, Van Beuningen & Partners en Unique. In al haar functies heeft zij zich altijd bezig gehouden met de ontwikkelingen van persoonlijk talent. Nadat ze bij een aantal bedrijven heeft gewerkt besluit ze terug te gaan naar waar haar hart ligt: een kleine, ambitieuze en persoonlijke organisatie. Binnen de Studentflex en High Potential Academy richt zij zich op de ontwikkeling van jong talent. Door coachings-gesprekken biedt zij de flexkrachten de mogelijkheid om zich gericht te oriënteren op de arbeidsmarkt.

 • Jasper Fritzsche

  Jasper Fritzsche

  Jasper Fritzsche heeft tijdens zijn middelbare schoolperiode hard gewerkt om professioneel tennisser te worden. Helaas lukte dit niet, waardoor Jasper Business and Management is gaan studeren. Na zijn afstuderen in 2014 koos Jasper bewust om werkervaring op te doen deze periode na te denken over zijn carrièrestart. Zo is hij bij de High Potential Academy en Studentflex terecht gekomen. Hij heeft zichzelf beter leren kennen en ontdekt dat hij commercieel & analytisch ijzersterk is. De combinatie van snel schakelen, sterk analytisch vermogen en uitmuntende sociale vaardigheden, maken hem een goede aanvulling op ons team. Jasper houdt zich als Senior Accountmanager bezig met account management en business development.

 • Quirine de Planque

  Quirine de Planque

  Quirine heeft in februari 2017 haar master Corporate Communication afgerond en is de Community Manager van Studentflex/High Potential Academy. Quirine heeft haar studententijd in Utrecht doorgebracht en het studeren altijd gecombineerd met een fanatieke hockeycarrière. Binnen Studentflex zal Quirine zich focussen op de Community. Door middel van het organiseren van diverse trainingen en andere activiteiten voor onze flexkrachten biedt zij onze studenten de mogelijkheid om zich op verschillende manieren te ontwikkelen.

 • Dorothée Di-Fraia

  Dorothée Di-Fraia

  Dorothée Di-Fraïa heeft na het afronden van haar studie Internationaal Publiekrecht stage gelopen bij verschillende organisaties. Na haar laatste stage werkte zij een jaar bij een sieradenbedrijf in Thailand, in het buitenland werken was iets wat altijd erg hoog op haar lijstje stond. In deze periode ontdekte zij dat zij energie haalt uit ondernemen en commercieel werken. Daarnaast is zij erg nieuwsgierig naar wat mensen drijft en motiveert in wat zij in het dagelijks leven doen en waarom zij bepaalde keuzes maken. In haar werk als Hub Manager Amsterdam bij Studentflex komen deze twee zaken samen. Met de flexers in Amsterdam verdiept zij zich in de loopbaan van studenten en probeert zij een mooie match te maken tussen student en de klant.

 • Eelco Straathof

  Eelco Straathof

  Eelco is begonnen aan de Bachelor International Business Law aan de Universiteit Leiden. Hierna heeft hij een master Financieel Recht aan het Hazelhoff Centre for Financial Law afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij zich onder meer bezig gehouden met het organiseren van evenementen en goede doelen. Vanwege zijn passie voor ondernemen heeft hij in 2017 besloten om niet het juridische pad te bewandelen, maar te kiezen voor zijn huidige rol als Hub Manager Rotterdam bij Studentflex.

 • Lucas Florian

  Lucas Florian

  Lucas Florian is in november 2015 tijdens zijn studie Commerciële Economie begonnen als ambassadeur voor Studentflex/High Potential Academy. Na enkele maanden deze rol te hebben vervuld maakte Lucas de stap naar Hub Manager Utrecht. Lucas houdt zich bezig met de verschillende accounts in Utrecht. Omdat Lucas nog met één been in het studentenleven staat, kan hij als geen ander de link leggen tussen talent en werkgever.

 • Reinier Snethlage

  Reinier Snethlage

  Sinds maart 2017 is Reinier verantwoordelijk voor de Marketing bij Studentflex/High Potential Academy.

 • Mendy Grootenhuis

  Mendy Grootenhuis

  Mendy is na haar studie Management Economie en Recht gestart als consultant bij Deloitte. Hier heeft zij zich bezig gehouden met huisvestingsvraagstukken bij maatschappelijke partijen. Na ook gewerkt te hebben als Vastgoedmanager en Senior Adviseur én een aantal jaren in het buitenland gewoond te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging in Nederland. Energie krijgt Mendy van het (samen)werken met jonge enthousiaste talenten en wil graag een klankbord zijn voor haar collega´s. Mendy zal haar kennis en ervaring inzetten en zo haar bijdrage leveren aan de verdere professionalisering en optimalisering van de Back Office.