Geïnteresseerd in welke sectoren Studentflex allemaal actief is? Zie hier een aantal succesvolle praktijkvoorbeelden.

praktijkvoorbeelden

VandeBron - VandeBron

Achtergrond

Toen Vandebron half 2014 begon met het aanbieden van hun diensten, het leveren van rechtstreekse energie van een duurzame onafhankelijk bron, hadden ze extra handen nodig om de aanwas van nieuwe klanten te bedienen. Aangezien het een jonge start-up betrof sprak Vandebron de voorkeur uit om een flexibele schil op te bouwen met jonge, energieke en slimme, HBO of Universitair geschoolde flexkrachten.

Oplossing

Aangezien Vandebron al gedurende hun opstartfase kwam met de uitvraag van een flexibele schil was het voor Studentflex een uitgelezen kans om een potentieel snel groeiende start-up te ondersteunen en te adviseren bij hun flexibele schil. Met een kantoor in Amsterdam, een community van jong HBO en Universitair geschoolde flexkrachten, is de samenwerking een schot in de roos.

Resultaat

Sinds medio 2014 ondersteunt Studentflex Vandebron bij het op peil houden van een flexibele schil, waarbij de schil altijd op- en afgeschaald kan worden wanneer daar behoefte aan is. De tevredenheid die bij Vandebron heeft over de kwaliteiten van onze flexpool, heeft inmiddels ook geleid tot het feit dat Vandebron inmiddels al 4 flexkrachten in vaste dienst heeft genomen. Zo proberen wij Vandebron optimaal te ondersteunen in hun groei.