Geïnteresseerd in welke sectoren Studentflex allemaal actief is? Zie hier een aantal succesvolle praktijkvoorbeelden.

praktijkvoorbeelden

Van der Valk - Hospitality

Achtergrond

Van der Valk heeft eind 2014 een nieuwe hotel geopend in Veenendaal. Aangezien het hotel onder dezelfde groep zou vallen als Van der Valk Breukelen had de eigenaar al ervaring met een nachtportier leverancier. Echter was het hotel voornemens om in Veenendaal voor een andere uitstraling te kiezen, waarbij de voorkeur werd gegeven aan representatieve nachtportier en nachtreceptionist.

Oplossing

Vanuit de ervaring die Studentflex heeft met een aantal gerenommeerde hotels in de regio Utrecht kwam Van der Valk met de vraag of de mogelijkheid bestond om tevens het hotel in Veenendaal te voorzien van representatieve studenten die zouden werken in een flexibele schil. Voor Studentflex, met ruime ervaring in de hospitality branche, was dit geen probleem.

Resultaat

Sinds november 2014 verzorgt Studentflex de gehele flexibele schil voor Van der Valk Veenendaal. Dit houdt in dat 7 dagen per week, de front-office van het hotel is voorzien van 2 flexkrachten tijdens de nachtelijke uren. Van der Valk heeft hiermee het juiste effect gerealiseerd, representatieve en meedenkende flexkrachten tijdens de nachturen.