Geïnteresseerd in welke sectoren Studentflex allemaal actief is? Zie hier een aantal succesvolle praktijkvoorbeelden.

praktijkvoorbeelden

Adyen - Compliance

Achtergrond

Adyen is een zeer snel groeiende Nederlandse start-up, die door snelle groei een flexibele schil wilt opbouwen ter ondersteuning van verschillende afdelingen. Hierin is zij op zoek naar een partner die verder kijkt dan puur het leveren van uitzendkrachten. Buiten de inhoudelijke vaardigheden van een flexkracht is de persoonlijkheid van deze flexibele medewerker net zo belangrijk als van een vaste kracht.

Oplossing

Na een online zoektocht is Adyen terecht gekomen bij Studentflex. De rol die Studentflex speelt in het leven van haar flexkrachten sprak Adyen enorm aan. Niet alleen een flexkracht leveren maar ook meedenken met zowel de klant als flexkracht is het credo wat hierin de doorslag gaf. Zo krijgt Adyen via Studentflex op iedere positie krachten die gemotiveerd zijn om iedere dag het beste van zichzelf te geven.

Resultaat

Sinds begin 2015 ondersteunt Studentflex de gehele flexibele schil van Adyen wat resulteert in hoge arbeidsproductiviteit in deze schil en een samenwerking die ieder kwartaal groeit. Inmiddels is de flexibele schil 5 FTE groot.