Geïnteresseerd in welke sectoren Studentflex allemaal actief is? Zie hier een aantal succesvolle praktijkvoorbeelden.

praktijkvoorbeelden

Jaarbeurs - Commercieel

Achtergrond

Jaarbeurs zet al bijna 100 jaar handel in beweging. Door mensen en markten te verbinden en daar de juiste ontmoetingen bij te organiseren. Op de sales afdeling zijn zij naast vaste medewerkers ook op zoek naar een goede partij die de Jaarbeurs kan ondersteunen op flexibele basis. Zij willen altijd maximaal met twee partijen samenwerken, om niet altijd afhankelijk te zijn van één partij.

Oplossing

Een samenwerking voor de lange termijn en kwalitatief goede kandidaten. Dat is waar de Jaarbeurs naar op zoek was. Deze hebben zij gevonden in Studentflex. Studentflex kent haar community als geen ander en weet na een aantal gesprekken met de Jaarbeurs goed in te schatten waar de behoefte ligt. Flexkrachten met een minimale beschikbaarheid van 6 maanden en voor 2/3 dagen per week.

Resultaat

Sinds de zomer van 2015 is Studentflex leverancier voor de afdeling Sales Support met een aantal flexkrachten. Onze flexkrachten ondersteunen de accountmanagers met de business development. Van koud/ lauw bellen, het uitwerken van lijsten mbt nieuwe sales tot het ondersteunen van de managers tijdens beursbezoeken.