Door middel van een blog geven wij onze visie op diverse onderwerpen die voor onze doelgroep interessant zijn.

blogs

Waarom een bijbaan?

Waarom een bijbaan?

Wie kent het niet, het nieuwe jaar is nog niet eens begonnen en je vrienden en vriendinnen beginnen al over de zomervakantie. Waar gaan we heen, wat is het budget, hoe lang en met wie? Dan besef jij je ineens dat je geen geld hebt! De eerste stap naar een mooie vakantie met je vrienden is natuurlijk een bijbaan.
Werknemers verwachten steeds vaker dat je als student je studie met een mooi gevuld CV afsluit. Dit kan zijn een goede master, bijzondere minors, behaalde certificaten maar ook een bijbaan waar je écht wat aan hebt. 
Studentflex is studenten uitzendbureau dat zich richt op inhoudelijke en structurele bijbanen. Dit houdt in dat het bijbanen zijn waarin je uiteraard gewoon werk moet verzetten, maar dat het ook een baan is waarvan je veel leert. Dit heeft natuurlijk te maken met de aard van de werkzaamheden, maar ook met de omgeving waarin je gaat werken en het feit dat onze opdrachtgevers studenten zien als meer dan alleen ‘handjes’. Studentflex is altijd op zoek naar talent dat een goede combinatie weet te maken tussen niet ‘lullen maar poetsen’ en zich proactief opstellen. Nieuwe zaken oppakken, een organisatie echt helpen verbeteren en groeien.
Een duidelijke win-win situatie dus: Goede bijverdiensten én een bijbaan waar je ook echt wat aan hebt voor later.
Nu je een bijbaan hebt, kan je je gaan bekommeren over de invulling van je vakantie. Studeren is al duur genoeg, vandaar dat we speciaal voor jou een top 3 met goedkope vakantiebestemmingen hebben opgesteld - van strandvakantie tot een cultureel verantwoordelijke vakantie!

1. Kroatië
Eten en alcohol is hier echt spotgoedkoop. Daarnaast zijn er aan de kust ontzettend veel mooie stranden te vinden waar lekkere alcoholische versnaperingen te halen zijn. Voor ieders is er wat wils. Ben je een echte waterrat, dan biedt de Adriatische zee je volop mogelijkheden. Ben je een echte avonturier dan kan je een bezoek brengen aan het Nationaal Park Plitvice. Een sprookjesachtig park met een betoverende waterval en bijzondere meren.
Wat betreft accommodatie kun je voor zo een €25 per nacht in een luxe villa met zwembad verblijven.
Kortom, een echt budget-vakantie!

2. Kraków, Polen
Misschien niet het eerste wat in je opkomt als je aan een vakantie denkt, maar wederom een echte budget-knaller. Eten doe je in Polen voor nog geen €5 per maaltijd en de biertjes zijn er lekker goedkoop. Door de redelijk warme zomers en vrij koele winters kan je in Polen 365 dagen per jaar terecht. Naast het lekkere weer is er ook nog genoeg te doen in dit land! Zo kan je denken aan wen bezoekje aan Auschwitz en de Wieliczka-zoutmijn. Deze zoutmijn is een van de oudste ter wereld. Al vanaf 1044 is de mensheid hier bezig met het winnen van zout uit deze mijn. Dit mag je dus niet missen!

3. Marrakech, Marokko
Een van de vier koningssteden van Marokko op slecht 4 uur vliegen van Nederland. En het mooiste van alles, goedkoop. Voor minder dan €20 heb je een heerlijk driegangenmenu en de prijzen van hostel beginnen op zo een €6. Pluspunt, het heerlijke traditioneel Marokkaans ontbijt zit hier bij in. 
Waan je in een oase van rust, neem alle geuren en kleuren in je op en geniet van het bruisende Djemaa el Fna (een plein in Marrakech). In de ochtend wordt er op dit plein een markt gehouden waar je allerlei mooie hebbedingetjes kan kopen, maar waar je ook je toekomst kan laten voorspellen en van traditioneel Marokkaanse muziek kan genieten.

Maar wat nou als the sky the limit is en geld geen issue is? Ja je raadt het al, overbodige luxe voor idiote prijzen. Maar ik ga ze toch kort noemen, want dromen is leuk en misschien maak jij wel met je bijbaan bij Studentflex een vliegende start naar een glansrijke carrière waar je tonnen gaat verdienen! Hier komt onze top 3.

1.de Royal Penhouse Suite, Hotel President Wilson
Voor een magere $52.000 per nacht ben je de tijdelijke trotse eigenaar van een volledige bovenste verdieping in een Zwitsers Hotel. Uiteraard met uitzicht op het meer van Genève, zwembad en een persoonlijke assistente. Een rib uit je lijf, maar wel een mooi verhaal voor later

2.Necker Island
Het meeste exclusieve eiland op de wereld. Voor zo’n $1.428.000 per maand bevindt je je tussen 200 flamingo’s en 60 mensen aan personeel. Heb je niet genoeg aan 200 flamingo’s? Dan is er ook nog een erg mooi koraalrif die je kan ontdekken!

3.Royal Villa, Grand Resort Lagonissi
Voor $50.000 per nacht kun je ervaren hoe het is om als Griekse god of godin te worden behandeld. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Over muziek gesproken, deze deal is inclusief je eigen privé pianist. Oh, en je krijgt er ook nog een jacht bij, maar dat valt natuurlijk in het niets na die pianist! Wat wil je nog meer?

Wil jij lekker centjes verdienen voor jouw vakantie? Ben je iemand die graag 2 a 3 dagen per week wilt werken? Die minimaal 2 a 3 maanden beschikbaar is? En die meer uit zijn bijbaan wilt halen? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan om te kijken of wij jou aan een interessante baan kunnen helpen!
Neem gerust contact met ons op door te mailen naar janevandewall@studentflex.nl of laat je gegevens achter op www.studentflex.nl

Jane van de Wall

Terug naar blogs