Door middel van een blog geven wij onze visie op diverse onderwerpen die voor onze doelgroep interessant zijn.

blogs

De Studentflex bedrijfsvideo!

De Studentflex bedrijfsvideo!

Studentflex is het eerste lifestyle uitzendbureau van Nederland. Wij focussen ons, met structurele en inhoudelijke bijbanen, op HBO en WO studenten. Maar waar staat Studentflex nog meer voor? Wat voor personen werken er en wat kunnen wij voor jou betekenen? Om dat duidelijk te maken, hebben wij besloten een dag onze dagelijkse werkzaamheden ‘on hold’ te zetten, het kantoor in Amsterdam een make-over tot filmset te geven en deze gave bedrijfsvideo te maken!

In de video komen meerdere onderwerpen aan bod. Zo wordt onder andere verteld wat de reden is waarom Studentflex zich richt op structurele en professionele bijbanen, maar ook op welke verschillende manieren wij betrokken willen zijn met onze studenten! Naast het feit dat uitgelegd wordt waarom wij onze studenten zo goed willen leren kennen, vertellen wij ook welke voordelen dat heeft ten opzichte van onze klanten.

Naast alle inhoudelijke informatie hebben wij ook ons best gedaan om de unieke sfeer van Studentflex zo goed mogelijk te vertalen naar de video. Zo is te zien hoe de persoonlijke intakes verlopen, maar ook krijg je een ‘sneak preview’ te zien van het werken bij een van onze klanten en krijg je een idee van de begeleiding die wij jou kunnen bieden.

Kortom, in onze ogen een hele geslaagde video die de mogelijkheden en voordelen van Studentflex in een oogopslag laat zien! Kijken dus!

Maurits ter Poorten

Terug naar blogs