Door middel van een blog geven wij onze visie op diverse onderwerpen die voor onze doelgroep interessant zijn.

blogs

De persoonlijke intake

De persoonlijke intake

Een vraag die wij vaak van studenten krijgen is waarom wij geen vacatures van onze bijbanen op onze site hebben staan. Het voordeel daarvan is dat studenten goed kunnen zien welke banen wij aanbieden en daarom misschien sneller contact met ons opnemen. Een nadeel is dat studenten zich dan tijdens de kennismaking zich ‘naar die baan’ toe praten. Het zou daardoor voor kunnen komen dat die baan niet de juiste match met de student is, met als gevolg dat de student geen energie haalt uit de werkzaamheden en de opdrachtgever een gedemotiveerde uitzendkracht heeft.

 

 Daarom vinden wij het belangrijk een half uur tot drie kwartier uit te trekken om kennis te maken met een student. Dit doen wij op een ontspannen manier in onze kantoren onder het genot van een kopje koffie. Wij bespreken niet alleen de wensen van de student, maar kijken ook naar de ambities van een student. Vragen zoals: ‘Wat wil jij bereiken en wat moet jij nog ontwikkelen om daar te komen?’ Zijn dan ook vragen die regelmatig de revue passeren. Uiteindelijk is het doel van Studentflex om studenten aan een bijbaan te helpen waarbij ze niet alleen kunnen sparen voor bijvoorbeeld een mooie reis. Maar ook dat ze bezig zijn met werkzaamheden waarmee ze skills ontwikkelen die ze in hun latere carrière ook weer kunnen gebruiken. Dit zorgt voor een gemotiveerde student die tot het uiterste wil gaan tijdens zijn werkzaamheden.

 

Omdat wij er alles aan doen om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te leren kennen, kunnen wij altijd een goede inschatting maken waar de student goed past. Allemaal met als uiteindelijke doel: De perfecte match!

L. Florian

Terug naar blogs